Čt Sport / Mladík lezl na vagon a popálil se od troleje. LékaÅ™i mu : Házenkářky byly překvapení vzdálené, ve francii padly o šestnáct branek.

Švýcarský cyklista stefan küng obhájil titul mistra evropy v časovce. Mistryní evropy se stala küngova krajanka marlen reusserová, jež na trati dlouhé 22,4 km získala první velké zlato po stříbru z loňského světového šampionátu a nedávných olympijských her v tokiu. Házenkářky byly překvapení vzdálené, ve francii padly o šestnáct branek. Sparta po domácí výhře vede skupinu ligy mistrů, třinec se dočkal první výhry nad slovanem. Španělé budou hrát finále ligy národů.

Švýcarský cyklista stefan küng obhájil titul mistra evropy v časovce. Detektiv Kurzor
Detektiv Kurzor from www.ceskatelevize.cz
Sparta po domácí výhře vede skupinu ligy mistrů, třinec se dočkal první výhry nad slovanem. Házenkářky byly překvapení vzdálené, ve francii padly o šestnáct branek. Švýcarský cyklista stefan küng obhájil titul mistra evropy v časovce. Český reprezentant jan bárta skončil v italském trentu na 17. Španělé budou hrát finále ligy národů. Mistryní evropy se stala küngova krajanka marlen reusserová, jež na trati dlouhé 22,4 km získala první velké zlato po stříbru z loňského světového šampionátu a nedávných olympijských her v tokiu. Porazili italy, kteří padli po 37 zápasech.

Švýcarský cyklista stefan küng obhájil titul mistra evropy v časovce.

Český reprezentant jan bárta skončil v italském trentu na 17. Porazili italy, kteří padli po 37 zápasech. Sparta po domácí výhře vede skupinu ligy mistrů, třinec se dočkal první výhry nad slovanem. Španělé budou hrát finále ligy národů. Házenkářky byly překvapení vzdálené, ve francii padly o šestnáct branek. Mistryní evropy se stala küngova krajanka marlen reusserová, jež na trati dlouhé 22,4 km získala první velké zlato po stříbru z loňského světového šampionátu a nedávných olympijských her v tokiu. Švýcarský cyklista stefan küng obhájil titul mistra evropy v časovce.

Házenkářky byly překvapení vzdálené, ve francii padly o šestnáct branek. Švýcarský cyklista stefan küng obhájil titul mistra evropy v časovce. Mistryní evropy se stala küngova krajanka marlen reusserová, jež na trati dlouhé 22,4 km získala první velké zlato po stříbru z loňského světového šampionátu a nedávných olympijských her v tokiu. Český reprezentant jan bárta skončil v italském trentu na 17. Španělé budou hrát finále ligy národů.

Házenkářky byly překvapení vzdálené, ve francii padly o šestnáct branek. Podivuhodná zvířata: Lidoopi â€
Podivuhodná zvířata: Lidoopi â€" ÄŒeská televize from img.ceskatelevize.cz
Švýcarský cyklista stefan küng obhájil titul mistra evropy v časovce. Porazili italy, kteří padli po 37 zápasech. Sparta po domácí výhře vede skupinu ligy mistrů, třinec se dočkal první výhry nad slovanem. Český reprezentant jan bárta skončil v italském trentu na 17. Mistryní evropy se stala küngova krajanka marlen reusserová, jež na trati dlouhé 22,4 km získala první velké zlato po stříbru z loňského světového šampionátu a nedávných olympijských her v tokiu. Španělé budou hrát finále ligy národů. Házenkářky byly překvapení vzdálené, ve francii padly o šestnáct branek.

Švýcarský cyklista stefan küng obhájil titul mistra evropy v časovce.

Španělé budou hrát finále ligy národů. Porazili italy, kteří padli po 37 zápasech. Házenkářky byly překvapení vzdálené, ve francii padly o šestnáct branek. Mistryní evropy se stala küngova krajanka marlen reusserová, jež na trati dlouhé 22,4 km získala první velké zlato po stříbru z loňského světového šampionátu a nedávných olympijských her v tokiu. Švýcarský cyklista stefan küng obhájil titul mistra evropy v časovce. Sparta po domácí výhře vede skupinu ligy mistrů, třinec se dočkal první výhry nad slovanem. Český reprezentant jan bárta skončil v italském trentu na 17.

Sparta po domácí výhře vede skupinu ligy mistrů, třinec se dočkal první výhry nad slovanem. Házenkářky byly překvapení vzdálené, ve francii padly o šestnáct branek. Porazili italy, kteří padli po 37 zápasech. Český reprezentant jan bárta skončil v italském trentu na 17. Španělé budou hrát finále ligy národů.

Porazili italy, kteří padli po 37 zápasech. Detektiv Kurzor
Detektiv Kurzor from www.ceskatelevize.cz
Španělé budou hrát finále ligy národů. Házenkářky byly překvapení vzdálené, ve francii padly o šestnáct branek. Švýcarský cyklista stefan küng obhájil titul mistra evropy v časovce. Mistryní evropy se stala küngova krajanka marlen reusserová, jež na trati dlouhé 22,4 km získala první velké zlato po stříbru z loňského světového šampionátu a nedávných olympijských her v tokiu. Porazili italy, kteří padli po 37 zápasech. Sparta po domácí výhře vede skupinu ligy mistrů, třinec se dočkal první výhry nad slovanem. Český reprezentant jan bárta skončil v italském trentu na 17.

Házenkářky byly překvapení vzdálené, ve francii padly o šestnáct branek.

Házenkářky byly překvapení vzdálené, ve francii padly o šestnáct branek. Mistryní evropy se stala küngova krajanka marlen reusserová, jež na trati dlouhé 22,4 km získala první velké zlato po stříbru z loňského světového šampionátu a nedávných olympijských her v tokiu. Švýcarský cyklista stefan küng obhájil titul mistra evropy v časovce. Španělé budou hrát finále ligy národů. Český reprezentant jan bárta skončil v italském trentu na 17. Porazili italy, kteří padli po 37 zápasech. Sparta po domácí výhře vede skupinu ligy mistrů, třinec se dočkal první výhry nad slovanem.

Čt Sport / Mladík lezl na vagon a popálil se od troleje. LékaÅ™i mu : Házenkářky byly překvapení vzdálené, ve francii padly o šestnáct branek.. Sparta po domácí výhře vede skupinu ligy mistrů, třinec se dočkal první výhry nad slovanem. Házenkářky byly překvapení vzdálené, ve francii padly o šestnáct branek. Španělé budou hrát finále ligy národů. Český reprezentant jan bárta skončil v italském trentu na 17. Švýcarský cyklista stefan küng obhájil titul mistra evropy v časovce.